dissabte, 16 de juliol del 2011

Al senyor Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix


Arran del comunicat que vàrem fer des de la CUP demanant-li com a president de l'EMD que es posicionés en contra del tancament del CAP de Valldoreix, vostè ha fet algunes declaracions.
Vull recordar que des del primer moment li vàrem dir que sabíem que vostè no tenia competències directes, però que tenia el poder moral de representar-nos a totes i a tots i per tant, fer una oposició des de l'administració que vostè representa.

La seva resposta va ser, classista, discriminatòria i sense aportació de dades contrastades (val a dir que a l'agost del 2010, el CAP de Valldoreix va tenir 8000 visites, segons dades del mateix centre).

Les reaccions no es van fer esperar i li van caure crítiques des de diferents formacions i col·lectius. No dubto que que també alguna estirada d'orelles li hagi arribat des del seu partit, ja que els seus companys i companyes ben segur que no es van sentir massa còmodes amb les seves declaracions.

Li prometo que la seva entrada a l'EMD quedarà en el record de moltes de nosaltres, potser perquè feia massa anys que estàvem acostumades a que ens tractessin amb respecte.

Marta Serrés i Bernis
Valldoreix 16 de juliol de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada