diumenge, 8 de maig del 2011

Debats dels candidats a la Presidència de l'EMD de Valldoreix

Els mitjans de comunicació locals han convocat al nostre candidat a la presidència de l’EMD de Valldoreix a tres debats entre tots els candidats, aquesta propera setmana, fet que agraïm, ja que s’evidencia la voluntat d’aquest en donar-nos cobertura.
Aquests debats s’esdevindran dilluns 16 a les cinc de la tarda, dimarts 17 a les dotze del migdia i divendres 13 a les nou del matí.
Pensem que hagués estat més afortunat que els mitjans organitzessin aquests debats en horaris més compatibles amb la vida laboral, ja que nosaltres som treballadors i treballadores, i òbviament no podem absentar-nos de la feina 3 vegades en una setmana, per raons òbvies.
Donades les circumstàncies que el nostre equip i concretament el nostre candidat és treballador, ens veiem en l’obligació d’assistir a una sola convocatòria. Per tant, hem optat per participar a un sol debat, sense prioritzar cap mitjà concret, sinó tenint en compte el dia i hora que és més compatible per al nostre candidat, amb la seva jornada laboral.

CUP Sant Cugat
15 de maig de 2011

2 comentaris:

  1. Marta.

    Em sorprèn que des de la CUP que feu sempre bandera de la defensa dels treballadors no tingueu en compte que els periodistes també ho som. Si fem els debats fora de l'horari laboral vol dir que algun periodista segurament està fent hores extres. A més malgrat fer-se en horari laboral qui hi estigui interessat més tard pot llegir, escoltar o veure el debat a través dels diferents mitjans. Des del sector periodístic ens sorprèn que se'ns exigeixi tant (i més en campanya) i en canvi ningú hagi vingut mai a preocupar-se per si treballem més del comptes o les nostres condicions laborals.

    Des del bon rotllo només demanaria una mica de comprensió i empatia ja que aquest dies tots anem molt plens de feina i els que cobrim la campanya amb 10 candidatures a Sant Cugat més.

    Una abraçada

    JR Armadàs

    ResponElimina
  2. Joan Ramon,

    En cap moment he dubtat de tota la feinada que teniu aquests dies, també sé/sabem que sovint us toca fer uns horaris força complicats.
    Per part meva, insisteixo en agrair als mitjans locals que compteu amb nosaltres a l'hora de fer debats, de la mateixa manera que ens consta que sempre heu fet l'esforç de cobrir els nostres actes i publicitar els nostres comunicats. Per tant, cap queixa!
    Tal i com vaig dir al meu comunicat, el problema és tenir 3 debats, del mateix tema, amb la mateixa persona. Només això.
    Estaràs d'acord amb mi que l'Arnau, en aquest cas, no pot absentar-se tantes hores en una mateixa setmana.
    Habitualment no posem impediments, tot al contrari, ja que podem combinar-nos-ho entre uns i altres. Ara bé, aquesta vegada al tractar-se d'una única persona, no ha estat possible.
    Saps perfectament que cap de nosaltres és polític professional, és a dir, que el nostre modus vivendi són les quaranta hores (o més!) de dedicació a les nostres respectives feines.
    Aquests darrers dies, des de premsa local heu organitzat debats i xerrades amb les diferents formacions en horaris més compaginables amb la vida laboral, gairebé tots a les 19.30h. Per tant, no em semblava demanar-vos res excepcional.
    Em sap greu si heu malinterpretat les meves paraules. En cap moment era una crítica a la vostra feina, en tot cas volia deixar constància del per què el nostre candidat no podria atendre totes les propostes de debat que li havien arribat.

    Bon rotllo, tot. Comprensió, tota.. ànims J. Ramon, que ja falta menys.

    Una abraçada,

    Marta

    ResponElimina